Det märks att hösten är här

Då tänker jag inte på vädret.

När skolorna startar märks det tydligt att aktiviteten ökar. Trafiken ökar. Alla rör dessutom på sig mer. Det verkar som många har dåligt samvete efter sommaren och tänker att nu jäklar.

Det märks på gymmet. I början på augusti kunde jag vara ensam på gymmet på morgonen. Nu är det betydligt fler. Förutom det ”vanliga” morgongänget har det dykt upp några nya.

Det märks också på alla joggarna. Jag kör gamla Göteborgsvägen förbi Ramnaslätt i stort sett varje morgon och kväll. Där är många som springer. Det syns på en hel del att de borde ta det lite lugnare. Börja med att gå istället. Har man inte sprungit på länge ska man definitivt börja med att gå ett tag och då menar jag i ett par månader. Annars blir konsekvensen nästan alltid att man får ont. Kroppen tar ordentligt med stryk om man inte är förberedd på träningen. Förutom plågan i att ha ont så är det inte särskilt kul att få ont av träningen.

Det kommer allt fler signaler om att vår ekonomi håller på att återhämta sig. Tror att vi ska vänta ett tag innan vi ropar hej. Senaste varselstatistiken visar att varslen ökar nu igen.

Börserna rör sig väldigt mycket varje dag. Just nu finns en oro över att Kina inte ska klara av att leda återhämtningen på det sätt som man trott tidigare. Vår krona åker jojo varje dag i stort sett.

Men, det ser helt klart ljusare ut idag än vad det gjorde före sommaren.

Thomas Bogsjö
Kontorschef
Handelsbanken Borås Viared

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: