Handelsbanken TV

Förra veckan blev slutade med några dagar i München. To-lö. Härligt med storstäder. Missade oktoberfestivalen, även om det inte var målet. Ölhallar och en hel del annat fanns kvar. Sprang på ett gäng skottar. Syntes på långt håll. Alla klädda i kilt. Fantastiska och glada månniskor. De ”mellanlandade” i München på väg till Lichtenstein för att se EM-kvalet i fotboll. Sedan vidare till Alicante för Spanien – Skottland. De bjuder verkligen på sig själva.

Veckan har startat som den brukar, i högt tempo. Började med ett träningspass 06.30 måndag morgon. Cykel och styrka. Mycket magträning som känns rejält idag. Det tar nog några gånger till innan träningsvärken släpper. I går kväll blev det Boråshallen och basket mellan Borås och Norrköping. Riktigt kul match. Tätt, intensivt och jämt. Tyvärr blev det förlust för Borås med 2 ynka poäng. Mycket puls i basketmatcher. Gå gärna och titta!

Idag har det varit ”inre tjänst” hela dagen. Viktigt ibland. Ikväll blir det Em-kval på TV. Sverige-Holland. Hoppas på en spännande match där Sverige bryter Hollands segersvit. Känner på mig att det kan bli bra nu när Anders Svensson är med på planen igen.

Sedan en tid tillbaka sänder Handelsbanken TV dagligen. Måndag till torsdag i form av Studio 12. Kortare inslag på ca 10 minuter med något aktuellt. Dagens inslag handlar bl a om nobelpristagarna i ekonomi. På fredagar är det ett längre inslag. Fredagsmagasinet med Claes Åkesson.
Bra och intressanta inslag!

Hoppas att du får en bra kväll!

Thomas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: