Fredag 3 februari 2012

Fredag morgon och full fart mot helgen.

Började dagen med att titta på Handelsbanken TV. Morgonsändningen idag, som alltid är ca. 5 minuter, handlade bl a om AstraZenica, stora fusioner som ofta misslyckas, Kinesernas utökade stöd till EU och Youngmans bud på SAAB. Avslutningen är en kort genomgång av vad som hänt med världens börser och valutor. Kort och bra uppdatering om vad som är aktuellt.

Var igår och tittade på basket i Boråshallen. Borås vann över Uppsala inför nästan 3000 åskådare. Jättekul! Mycket bra spel från Borås sida som till slut vann stort. Härlig stämning! Hoppas att många kommer tillbaka på tisdag i nästa vecka när det är dags för nästa hemmamatch.

För en fotbollstok finns en viss väntan inför starten av årets Allsvenska. Knappt två månader till Elfsborgs första match, hemma mot Djurgården 31 mars. Knappt två månader dit. just nu är Elfsborg på träningsläger på Teneriffa. Pratade med några igår om nyförvärv. Det har ju varit ganska tyst. Men vi konstaterade att det ser riktigt spännande ut. En etablerad målvakt, en duktig erfaren back från Kalmar, en norrman som defensiv mittfältare och en av Sveriges kanske mest spännande unga spelare i form av Victor Claesson. Och en ny chefstränare. Ska bli kul att följa.

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: