Fredag 16 mars 2012

Onsdag morgon började med ett frukostmöte där trendspanaren Stefan Nilsson var huvudnumret. Nu vet jag allt om färg och form det närmaste året. Kanske itne riktigt, men det var intressant att lyssna på honom. Han beskrev framtidens trender utifrån 5 teman. Ska erkänna att jag inte kommer ihåg alla. Två av dessa var Pure och Protest. Ska läsas på engelska. Protest har sin grund i konflikterna i Nordafrika och reclaim Wall Street (eller the streets). ytterligare en tydlig trend var att vi kommer minska vår konsumtion eller kanske överkonsumtion. Vi blir mer och mer miljömedvetna och förstår att vi inte kan förbruka på det sätt som vi gjort. Intressant.

Igår kväll träffade jag några klasskamrater från gymnasietiden. Det är snart 36 år sedan studenten. Smaka på den. Vi träffas då och och, och har kontakt med alla.  Till hösten planeras en resa till Schweiz. En av tjejerna bor där.

Läste idag att 76% av fondflödet på den svenska marknaden går till Handelsbankens Fonder. Tre fjärdedelar! Ett väldigt gott betyg till våra fonder. Våra fonder får dessutom mycket gott betyg hos Morningstar
(www.morningstar.se).

Ikväll blir det att gå och se en träningsmatch i fotboll. Elfsborg möter Malmö FF på Borås Arena. Det börjar dra ihop sig. Bara drygt två veckor till Allsvenska premiären.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: