Måndag 23 april 2012

Puh, vilken helg. Men rolig.

Planerade att ta det riktigt lugnt i helgen. Stanna i Borås och mer eller mindre inte göra någonting. Bara koppla av och sova ut. Det kändes att det behövdes.

Det blev nästa tvartom.

Bestämde mig för att gå och se lite tennis i lördags. Federation Cup spelades i Borås, dvs. tjejernas motsvarighet till Davis Cup.  Kul att se och avkopplande. Dessutom är båda mina barn engagerade och många vänner också.

Det slutade med några uppgifter i hallen både under lördagen och söndagen. Slutklämmen var att riva allt som byggts upp inför helgen, bl a skulle det speciella golvet som lagts plockas bort.

Dessutom hamnade jag på akuten på lördag kväll med en dotter som stukade en fotled. Var hemma fyra på söndag morgon.

Det blev inte så mycket vila i helgen.

Tycker det är fantastiskt att Borås får arrangera Davis Cup och Fed Cup. Bra för Borås och bra för tennisen i Borås. Inte minst med tanke på det betyg man får från spelare, förbund m fl. Alla är väldigt nöjda med arrangemanget. Hoppas också att detta leder till en uppfräschning av Boråshallen eller varför inte en helt ny eventhall i Knalleland? Boråshallen känns något sliten utan att överdriva.

Förutom att inte göra någonting hade jag tänkt att deklarera i helgen, men det blev inte av det heller. Får ta och göra det ikväll istället det är ju väldigt enkelt numera. Men det får bli efter Elfsborgs match mot Örebro. Seger där och Elfsborg leder Allsvenskan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: