Onsdag 27 februari 2013

Tisdagen startade med ett frukostmöte som handlade om aktiemarknaden. Ett antal kunder fick lystna på några av våra kapitalförvaltare som gav sin syn på världen i allmänhet och aktiemarknaden i synnerhet. Bra genomgång!

Efter jobbet blev det ett träningspass a la fitnessfighten. Bara några dagar kvar sedan är det avslutat. Återkommer om resultatet.

Gårdagskvällen avslutades med basket. Borås mötte Solna i en väldigt rolig match. Spännande, tight. mycket kamp men också många finesser. Solna tog en ledning som Borås hade svårt att ta i kapp i första quartern. I andra kom Borås ikapp och i halvlek var det helt lika. 46 – 46. I tredje quartern ryckte Borås ordentligt och gick ifrån med 15 poäng. Matchen började kännas avgjord. Men det kan svänga fort. Efter en svag Boråsperiod kom Solna nästan ikapp. Solna missade sista tvåpoängsskottet och Borås lyckades hålla undan och vinna med två poäng. Kul!

Dagen startade med…träning. Dagens pass avklarat redan vid halv åtta. Sedan frukost och iväg till jobbet. Man känner sig väldigt bra och positiv direkt efter. Pigg och redo för dagen.

Ikväll blev det fotboll på Borås Arena. Ja dvs. som åskådare. Årets första träningsmatch. Det var kallt. Råkallt. Inte värmde spelet heller. 

Snart dags för sängen. I morgon bitti är det dags för ett nytt träningspass.Tre dagar kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: