Måndag 25 mars 2013

Förra veckan innehöll som vanligt en hel del aktiviteter.

Tisdag kväll var det basket. Slutspelsmatch mellan Borås och Norrköping. En fantastiskt kul match. Borås vann överlägset och 3q var bland det häftigaste jag sett.

Torsdag lunch höll Elfsborg sin årliga uppstart lunch med sina sponsorer på Grand Hotell. Ärtsoppa och pannkakor stod på menyn. För alla förutom spelarna vill säga. De behövde något mer näringsrikt förmodligen. En hel del info och presentation av nya spelare, intervju med Lennartsson och Wettergren mm

Jag satt jämte Tom Söderberg, ny från Häcken, och mitt emot satt islänningen Skuli Jon Fridgeirson. Två väldigt trevliga killar som bjuder på sig själva. Det ska bli väldigt intressant att se Tom i år. Honom kommer Elfsborg att få stor nytta av. Hittade också vissa likheter. Med mig. Lång, mittback….tja, där tog väl likheten slut kanske…

Däremellan, dvs. i onsdags, var det årsmöte med Viareds Företagsförening. Jag sitter med i styrelsen och är kassör, vilket innebär att jag får presentera föreningens bokslut. Det är ingen större kioskvältare. Brukar inte ens bli några frågor, inte så i år heller.
Före årsmötet så har styrelsen ett möte med Borås Stad i form av kommunalråden och repr. från näringslivskontoret. Ett intressant utbyte där vi får möjlighet att framföre synpunkter från medlemsföretagen och där vi får en hel del information tillbaka. I helgen såg jag att Ulf Olsson skrev på sin blogg om möte: http://wp.me/1VLyw under rubriken Viared – Motorn vid vägen. Kul läsning!
När man dessutom ser och hör vad som planeras i Viared och västra Borås så känns det riktigt bra. 1,5 milj kvadratmeter industrimark är på väg att färdigställs i Viared och förlängningen av väg 27 påbörjas inom kort och ska vara klar 2015.  Dessutom ett helt nytt bostadsområde i Lyckebo Sjöstad.

Det händer mycket i västra Borås! Eller det är där det händer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: