Tisdag 6 augusti2013

Kväll, två dagar avverkade efter semestern. Tråkigt? Inte alls.Tvärtom. Full av energi inför det som komma skall. Ska bli en kul höst!

Massor av saker inplanerade som förhoppningsvis leder till en massa roliga affärer.

Matlagning är något som ligger mig varmt om hjärtat. Tycker det är kul helt enkelt. I sommar har jag testat ett nytt sätt att laga mat. Det har blivit både pulled pork och sliced pork. Köttet ska vara många timmar i ugnen (eller på grillen). Dessutom i olika omgångar.

I förra veckan köpte jag kamben (försökte få tag på hel sida revben men det gick inte). Tanken var att de skulle grillas men också förberedas väl. Först en rubb som klappades in i köttet kvällen innan. Därefter tre timmar i ugnen i en långpanna med lite olja. Sedan slog jag på äpplejuice i formen och sedan in igen. I tre timmar till. Sist men inte minst. Penslade med en egen barbeque sås och la på grillen en stund. På ganska låg värme och under lock. 

Till det serverades cole slaw, melonsallad med getost, grönsallad och ugnsbakad färskpotatis.

Det blev gott…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: